Αγαπητοί φίλοι και φίλες του εθελοντισμού,

Στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών του κόσμου από 36 χώρες. Αθλήτριες κάτοχοι Oλυμπιακών μεταλλίων, προπονητές και συνοδοί θα φιλοξενηθούν στην πατρίδα μας στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 1719 Μαρτίου 2023 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής αποτελεί μία από τις κορυφαίες επίσημες διοργανώσεις της Πᾳγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Λίγες μέρες πριν, 10-12 Μαρτίου 2023, θα διεξαχθεί για 8η χρονιά και η καθιερωμένη πια κορυφαία διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής στην Ελλάδα, το διεθνές τουρνουά Aphrodite Cup. Καταξιωμένες αθλήτριες και ομάδες της ρυθμικής γυμναστικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ετοιμάζονται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Το τουρνουά διοργανώνεται από τον ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις κορυφαίες διοργανώσεις της ρυθμικής γυμναστικής, να ζήσετε από κοντά τη μαγεία ενός από τα ωραιότερα και πιο απαιτητικά Ολυμπιακά  αθλήματα, αλλά και να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού. Η συμμετοχή και η συνεισφορά όλων, τόσο κατά  τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και τις ημέρες των αγώνων είναι πολύτιμη για την επιτυχία των διεθνών διοργανώσεων, που αναδεικνύουν την ομορφιά της ρυθμικής γυμναστικής.

Ελάτε μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις αθλήτριες του κόσμου που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!

Ζήστε από κοντά τον παλμό των κορυφαίων διοργανώσεων της ρυθμικής γυμναστικής, συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντισμού που θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://form.jotform.com/GOPFArmonia/2023vols-aphrodite-figrgwc

Με εκτίμηση,

Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Aphrodite Cup & World Cup 2023
Email: volunteers@aphroditecup.com