Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον των νεαρών αθλητριών των σωματείων-μελών της Ε.Γ.Ο. να παρακολουθήσουν από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής και να χειροκροτήσουν τις Εθνικές ομάδες, αλλά και τις αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης που θα βρεθούν στο Φάληρο.

Ο τεράστιος αριθμός ηλεκτρονικών κρατήσεων από πλευράς των αθλητριών, είχε ως συνέπεια να εξαντληθεί μέσα σε μόλις τρεις ημέρες ο αριθμός των δωρεάν εισιτηρίων που η Οργανωτική Επιτροπή είχε δεσμεύσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Μπροστά στην εξέλιξη αυτή και λαμβάνοντας υπόψη τη δίψα των νεαρών αθλητριών μας, των οικογενειών τους και όλου του φίλαθλου κόσμου να ζήσει την ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Ρυθμικής Γυμναστικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ανακοινώνει την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλους τους θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα αγωνίσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα είναι ελεύθερη για το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου, τόσο για τους προκριματικούς όσο και για τους τελικούς της διοργάνωσης, με στόχο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αθλητριών μας και της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής, που θα μπορέσουν να γεμίσουν τις εξέδρες με χαμόγελα και να θαυμάσουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Η Ε.Γ.Ο. διευκρινίζει, παράλληλα, ότι σε όσους είχαν ήδη καταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό για αγορά εισιτηρίων, το αντίτιμο θα επιστραφεί και θα μπορέσουν να έχουν επίσης ελεύθερη είσοδο στους αγώνες, στο πλαίσιο της ίσης αντιμετώπισης όλων των φιλάθλων.

Σας περιμένουμε όλους στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Tae Kwon Do), από την Παρασκευή 17/03 έως και την Κυριακή 19/03, για να ζήσουμε μαζί τη μοναδική ατμόσφαιρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής!