Η ημερομηνία διεξαγωγής του Aphrodite Cup πλησιάζει.

Το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνεται για 6η φορά στην Αθήνα από τον ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί και αυτή την χρονιά στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο υπό την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων και Εθνικών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές ολοκληρώνονται σταδιακά. Η επανεκκίνηση της διοργάνωσης, μετά από ένα χρόνο αδράνειας εξαιτίας της πανδημίας, αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, καθώς στους αγώνες θα συμμετάσχουν 14 χώρες και περισσότερες από 170 αθλήτριες.

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι προσπάθειες όλων να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της διοργάνωσης τόσο κατά την προετοιμασία όσο και τις ημέρες διεξαγωγής της διοργάνωσης, 24-26 Σεπτεμβρίου 2021, είναι αξιέπαινες. Σε αυτή την προσπάθειά, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και προσφορά των εθελοντών μας, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας.

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Αθλητισμού, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός, και μέσω της προσφοράς τους να γίνουν μέρος της αθλητικής μας οικογένειας.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυπολιτισμικής κοινότητας, να παρακολουθήσουν από κοντά ένα μοναδικό και απαιτητικό καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να νιώσουν την περηφάνια του εθελοντισμού συνεισφέροντας στη διεξαγωγή του.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία covid-19 θα εφαρμοστούν όλοι οι κανονισμοί και περιορισμοί της Ελληνικής Πολιτείας, καθώς και οι συστάσεις της Διεθνούς και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Οι κανονισμοί αυτοί θα ανανεώνονται συνεχώς με βάση τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και των αρμόδιων οργανισμών.

Για την υποβολή της αίτησής σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα που θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας μας: http://aphroditecup.com/registrations-form/volunteers/

(ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Σας περιμένουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Τζεραβίνης
Υπεύθυνος Εθελοντών Aphrodite Cup 2021
Τηλ. επικοινωνίας + 30 6908248880