Η ημερομηνία διεξαγωγής του Aphrodite Cup πλησιάζει.

Το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνεται για 6η φορά στην Αθήνα από τον ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί και αυτή την χρονιά στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο υπό την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων και Εθνικών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές έχουν φτάσει σε πολύ υψηλούς αριθμούς. Εφέτος αναμένεται με βάση τα δεδομένα των τελευταίων 4 ετών να φιλοξενηθούν πάνω από 20 χώρες από 5 ηπείρους, με τους επίσημα συμμετέχοντες να έχουν ξεπεράσει τα 370 άτομα από τα οποία τα 240 περίπου είναι αθλήτριες.

Ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και ιδιαίτερα τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, 20-22 Μαρτίου 2020, γι’ αυτό χρειαζόμαστε έναν ικανό αριθμό ατόμων που θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες που τους αρέσει η Ρυθμική Γυμναστική και όχι μόνο, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυεθνικής κοινότητας, να παρακολουθήσουν από κοντά ένα μοναδικό και απαιτητικό καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να νιώσουν την περηφάνια του εθελοντισμού συνεισφέροντας στη διεξαγωγή του.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 02 Μαρτίου 2020 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://aphroditecup.com/registrations-form/volunteers/

Σας περιμένουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Τζεραβίνης
Υπεύθυνος εθελοντών Aphrodite Cup 2020
τηλ. επικοινωνίας + 30 6908248880